Besökare

tisdag 11 december 2007

Helgen närmar sig med storm steg!







Nu e det inte långt kvar till Stora Sthlm=) I helgen var vi i Kungshamn och tränade med bästa coachen Michaela=) Många bra tips fick man. Å givetvis blev det bus å spring med Nota och lite Ebba, när Mindi inte var för "rädd" för henne! Idag sprang jag runt på torp för att hitta bra kläder, men ingenting bidde det. Får vänta till våren när de ljusa kläderna kommer in igen. Litte surt, men har man inte tillräcklig framförhållning så har man inte=)



Nota däremot skall bli mamma=) Med fina pajken Briam. Kommer nog bli en toppen kull.



Mindi verkar inte ha någon UVI, hon har nog bara blivit dam eller något.. Eller så fungerar inte tabletterna alls=) Däremot har hon fått två knölar i nacken typ under huden=/ Vet inte om det är från att jag gett henne sprutor eller om det är reaktion från vaccinet, men i vilket fall som helst så växer de ju i så fall i och med att det var över en månad sen hon fick dess sprutor och jag upptäckte dessa för ungefär en vecka sen. Skall rådfråga veterinären när vi skall dit på återbesök nästa vecka. Nojjig blir man. Har ökat fodermängden den här veckan så förhoppningsvis lägger hon på sig ett kilo till, men magen pallar det inte riktigt så det e då inga fina fasta korvar här inte=) Hon både snodde och fick Standard foder i helgen och det kan nog vara något. Magen klarade det rätt fint för att vara en direkt övergång. Spännande=) I helgen skall vi göra undersökningar på alla olika sorters foder på mässan=) Även litte tillskott som finns skall vi spana på. Och så skall Briam ställas oxå. Har missat att kolla med brorsan, men förhoppningsvis kan han ta med sig bästa kameran så vi kan få riktigt bra kort=) Det hade varit roligt! Håll tummarna nu för Mindi och mattes nerver=)



Sleep tight!



Mindi&Ina

1 kommentar:

Whippeten Nota sa...

Hoho :)

Vi hoppas att magen stabiliserar sig å att du går upp ett par hekto =) Tack för en trevlig helg! Ses i i Stockholm, det är verkligen nedräkning nu!

Kram kram