Besökare

onsdag 19 december 2007

Snart skall vi fira första julen!

I helgen var det som sagt Hund 2007. Mindi tävlade i junior klass där det var fyra tikar anmällda. Mindi blev trea med fin kritik, men inge pris. Vinnare var Lintrollets Ökenblomma. Kritiken var dock väldigt svår läst=)
Idag på fm var vi ute å traska med Kilroy & Johanna i 2,5 h. Gott gott! Mindi har legat här jämte mig i soffan och sovit i en timme nu. Alltid skönt med lugn å ro*hihi*
Imorgon blir det till veterinären. Då skall vi ha med urinprov å så skall de få känna på alla hennes knölar.. De förökar sig=(
Köpte stomax i helgen. Får testa allt möjigt med hennes mage nu. Och hela dagen igår verkade det riktigt lovande, men inte idag. Å igår fick hon ingenting förutom foder. Riktigt skumt. Visst.. allt hon drar i sig ute hamnar ju i magen med, men det e svårt att hedja henne jämt.
Igår fick vi papper till My Dog. Inte lika många hovawart där som i Sthlm. 18st anmällda och lite mer tikar än hanar. Domar byte oxå. En portugis. Han hade dömt Hovawart för två år sen enligt data och vart generös så vi får la se=) Mindi e trång i bak. Går inte komma ifrån! Men allt hennes goda kompenserar*ler* Hon växer ju fortfarande så ja skall allt inte ta det så allvarligt, men a.. det gör man=)

Ikväll skall Mindi vara hemma med husse. Matte skall jobba och sova natten. I helgen skall vi alla tre till Gbg. Matte och Husse skall in på liseberg och där får inte jag vara med, men matte har nämnt slottsskogen oxå å där får jag vara=)
Julen kommer vi inte fira ihop..... På gott å ont..

Ina&Mindi

1 kommentar:

Anonym sa...

tack för tassarna, och upplysningen, skall ta bort HP nästa gång jag uppdaterar.

Ha en underbar jul och nyår