Besökare

fredag 8 januari 2010

Nu fly(ge)r vi vår kos*hihi*

Halv nio imorgon bitti hämtar snälla Tomas oss för en färd ner till Landvetter för att äntligen få flyga ner till Thailand i två underbara veckor. Jag och käraste!
Älskade Mindi skall få bo hos mamma under denna tid tillsammans med Valtis och ny tillskottet Lycka(Bergenhovs Cuta). Mamma har dessutom vart duktig och skapat en blogg. http://www.lycka.filosoferar.se/ Kika ni in där och titta på charm trollet. Pratade precis med mamma och Valtis var super nyfiken och ville nosa och busa, men Lycka var bara trött och skällde på honom*skratt* Hörde henne genom telefonen och man längtar ju inte mindre efter sin egna lilla fyrbenta=)

Igår var vi ner till My Dog och tittade på Marika och Tina som tävlade i lydnaden och givetvis tittade vi på hoffarna som ställdes.
Stort grattis till Tinas och Rossos debut i inomhus hall. Ni såg strålande ut på planen!
Även grattis till Marika till en bra runda. Nellie såg ut att vara tillbaka=)
Grattis även till alla andra som vågar ställa upp på sådan här tävling. Jag kommer aldrig våga*haha*
Bilder och resultat på hoffarna finns på Patricias sida http://www.tva-gardvarare.com/ och snart även på Bergenhovs Kennel http://www.hoffe.info/
Självfallet blev det litte shopping. En munkjacka som hade gosigt ludd i hela sig*me like*, grisöron och ny leksak till Mindi. Hon gilla dem båda=)

Snön har fortsatt falla i Uddevalla och kylan blir bara värre. Har jag sagt att det skall bli gott att åka till värmen eller?*haha*
Mindi har stundvis ont i tassarna av kylan, men oftast är hon glad och gör hundänglar*ler*
Senaste dagarna har hon dessutom varit crazy totalt. För lite å göra tror jag. Går ju inte träna. Förfryser ju direkt*yscha* Men en del blir det allt. Lite ute och lite inne!

Nu är nog allt packat. Allt utom det som skall ner efter morgonens bestyr. Jag har haft ont i stress magen i två dagar och den lär ju inte vara borta imorgon bitti heller*suck*
Men sen så.. Då är det bara att njuta!

Ha det gott alla!
Ina&Mindi

3 kommentarer:

Tina/Rosso sa...

Tusen tack Ina.
Ha det nu kanon i värmen.
Kram

Marika, Nellie & Speja sa...

Gotta dig ordentligt!!!
Jag vet att man saknar de fyrbenta nått enormt men dom väntar troget där hemme :-)

Kram

Jessica Sota & Gnista sa...

Åh vad härligt med sol & värme, hoppas ni får en underbar semester!!