Besökare

onsdag 24 november 2010

24:e November 2010

Halå allihopa!

Nu börjar det ta form. Inspirationen och planerna:)
Men först och främst grattar vi MINDI som fyllt 4 år! Hipp Hipp Hurra:)
Givetvis blev det tårta! Å Budda kom på kalas*hehe*

r (Knäckebröd, fiskbullar, tonfisk och laxbullar)
Det har blivit en hel del näringsspår. Dixi är som en dammsugare, men hon vill fortfarande hoppa överstarten. Funderar på om man kanske skall lägga en godare godis där än vad som är i resten av spåret?*hm* Även Mindi har fått testa på och det var ju nemas problemas:) Men tror jag fortsätter som vanligt med henne:P tanken gällande näringsspåren nu är: Är det helt fel å köra i snö?(för det har vi gjort:P) Å hur och när går man över till skog?? Time will tell!
Massa lek och lydnad blir det med. Har haft shaping pass(trix) inomhus, fart fyllda övningar utomhus och även stadga. Till helgen smäller det på alfa hund center:)
Igår, i snöstorm, var vi på aktiv hund. Alldeles själva! Dixi fick vara med inne och gud va hon skällde och härja på mig som peppade runt Mindi i poolen. Mindi hoppar nuförtiden ner helt själv. Hon vill inte ens vänta in en. VÄLDIGT skojsigt å se. Antingen om det e härligt, självbelönande eller vad, men det enda hon simmar efter är leksaker. Å det är ju inte hennes starka sida på fast mark*haha*
Idag följde kameran med när jag och Dixi var ute ensamma. Den lilla damen är inte så liten till kropp längre. Hela 30,5kg vägde hon igår! Men i huvudet. Ja där är hon fortfarande lika barnslig*ler*






Innan vi avslutar för denna gången sänder vi varma kramar till tottalolla!!!
Ha en fortsatt bra onsdag
Ina, Mindi och Dixi

3 kommentarer:

Whippeten Nota sa...

Ja stort GRATTIS till Mindi på hennes födelsedag, jösses vad tiden går fort! Härligt att du fått inspirationen tillbaka!!! Hoppas min kommer med nu när jag flyttar "hem" igen <3 Å lola tackar för kramarna =)

Anneli sa...

Grattis Mindi i efterskott!
Ingen dålig tårta du hade fått! *ler*

Camilla o Barras sa...

Grattis i efterskott Mindi <3