Besökare

tisdag 1 januari 2008

Nytt År 2008


Gott nytt år alla!! Kvällen igår var lugn och städad. Mindi fick höra och se raketer precis utanför fönstret(på gott och ont). Även på nära håll ute på snabba kiss rundor. Men hon tog allt jätte bra! Vid tolvslaget började hon pipa lite för då smällde det ju mycke och länge. Men annars näst intill perfekt!


Vi har inlett året med sovmorgon=) Långisen kommer senare under dygnets ljusa timmar. Men klickat har vi gjort. Men hon var inte jätte fokuserad idag så vi körde bara lite i "framför mappen"! Och det jobbet gjorde hon rätt oki faktiskt! Bättre blir det!!

Men däremot har Mindi troligtvis ögoninfektion. Rinner och e rött... *suck*


Har även fått kontakt med en person som hade samma problem med sin tik som Mindi har med UVI. På den tiken visades det att det var var i polyper i vaginan som opererades bort och blev helt frisk. Får se vad allt leder till för vår del..


Största målet år 2008 är att starta i appel spår och få ett Lp1(är man redo för att starta en gång ska det ju vara tillräckligt bra för att lyckas tre gånger=) )

Ev. blir det även utbildning till TjH inom bevakning. Inträdes prov den 12jan. Får se om man kommer med. *spännande*


Har införskaffat en ny kamera med. En "riktig" en=) Kortet här i inlägget e från den. Har även fotat i skogen igår med Fingol, men har inte dem på datorn än.

Det e riktigt roligt för korten e ju SÅÅ mycke bättre nu=) Men a.. den kosta därefter oxå...


Om tre dagar är första tjänstgöringen för min del. Signe, vår utbildare, är mega snäll och satte mig i ringen med Hovawart(+ eng. bulldog). Ska bli massa spännande!!

Och på lördag ställer vi ut! Domaren verkar givmild*ler* Så det e bara å hoppas! Då skall vi även heja på Nota före med!!


Ina&Mindi

Inga kommentarer: