Besökare

tisdag 7 juni 2011

Västra Hoffe Lägret 2011 Fredag

Klockan ringde 07.00 för första dagen av aktivitet med de fyrbenta svarta.

8.00 var det frukost serverat och 9.00 började första passet. För vår del bestod det av IPO spår med instruktören Carina:)
Idag skulle vi göra kontrollspår plus att vi fick till oss massa info om IPO-FH och BSP spår. Hur det går till, hur man tränar delarna m.m. GÖR INTRESSANT!




Yasur


Dagens grupp var på fem stycken, men jag missade kameran när minstingen Era gick sitt första spår. Vilket gick väldigt bra för övrigt:)


Sen var det en tik som heter Toyo som skulle gå sitt spår och det var med hängande matte för de har problem med för hög fart, men de tog sig nästan ända fram. Toyo hade aldrig gått näringsspår innan så hon blev väldigt tur.




Sen var det söta Lyckas tur som gjort detta förut, men fallit lite ur rutinerna. Hon var jätte pigg och ivrig på att komma iväg, men lugnade sig när de kommit igång.



Sen var det pärlan i huset tur. Tack mamma för att du fota. Dixi fick ett spår som låg minst 1,5 h och var ca 15m långt med godis i varje. Hon gjorde en mycket fin start och tog sig sen till varje fotsteg och åt sitt godis. Möjligen 1-2 stycken blev kvar, men det kan vi leva med :) Mot slutet testade Carina att störa ut henne. Första "sparken" i backen kollade hon av, men tog sig direkt tillbaka till spåret och brydde sig sen inte mera. Duktig tös:)











Kl 12.00 vart det gemensam lunch för att sen börja med eftermiddagspasset kl. 13.00



Nu var det dags att testa sök med Moff och även Mindi fick vara med.
Mindi gjorde jätte fint ifrån sig och verligen lyste av glädje:) Dixi sprang ut med god fart, men tyckte det var lite sisådär i början att leka med gubben i skogen. Men det tog sig med köttbullar ;)

Efteråt åkte jag och la ett spår till Mindi i skogen, men på vägen fick jag veta att Carina med sin Bosco skulle gå ett IPO spår med alla delar som ingår för de som ville se så liggtiden för Mindis spår blev max en halvtimme, men inte gjorde det ngt för henne inte. Full fart och pinnar in:)

Sen var det då dags att titta på första hoffen som tagits ut till landslaget i IPO-FH. FRÄCKT!! Bra jobbat!



Det var jätte roligt att se och det gav en en målbild på hur det faktiskt kan se ut efter låååång träning:)



Som ni ser här så ligger linan från det hållet han kom ifrån och gjorde en jätte fin vinkel:)




Påvisning av föremål med ligg markering



Ännu en klockren vinkel



Uppresning från ligg. Alltså start på spåret efter föremål. Noga skall det vara:)







Kl 18.00 blev det middag gemensamt och sen blev det tjöt och åter tjöt in på natten. Gör trevligt:)

Inga kommentarer: