Besökare

tisdag 7 juni 2011

Västra Hoffe Lägret 2011 Söndag

Idag var det segt att komma upp. Trött var man men idag var det iaf lite svalare. Det var gott för axel, rygg och arm brännan :p
Denna förmiddag hängavs åt fortsatt IPO-spårning. Idag var Lasse med sin Zinga med. Detta var första gången de testade på närings spår och Zinga var jätte duktig och jag tror Lasse var imponerad. Era gjorde även idag ett super fint spårarbete. Inga problem alls enligt henne :)


Fin och noga start och A och O

Allra roligast var att se Yasur idag. Plockade näst intill varje godis, spårade i jätte fin, lugn fart och gjorde ett fin fint avhopp.

Idag var Lycka trött och hade svårt att koncentrera sig, men när hon spåra spåra hon fin fint. Även hon fixade avhoppet hon hann med fin fint:)



Idag fick Dixi ett 60m spår ungefär. Först var det ca 15m rakt spår med näring i varje steg som avslutades i ett avhopp åt vänster. Sen fortsatte det med variation i stegen av näring upp till 10 steg tomt fram tills nästa avhopp som var åt höger. Sen fortsatte det med variation fram till en vänster vinkel som var uppförstärkt med extra tramp. Spännande kände jag:)

Avhopp har vi ju gjort tidigare, men Carina hade lite annat upplägg hur man gjorde dem och lägga på en vinkel*woohoo* hehe Spåret avslutades med en längre sträcka utan någon näring.

Idag lät jag henne gå fram till starten "själv" och hon gjorde det jätte fint och lugnt. Kul:)
Första sträckan var det inga problem. Inte ens där det var en stigövergång.
Vid första avhoppet hade hon en hjälpande styrande hand som ledde henne att söka av sidorna, men inte röra sig framåt.
Nästa sträcka med lite variaton klara hon fin fint och nästa avhopp löste hon ännu snabbare:)
Sträckan därefter klara hon oxå jätte bra och sen kom då denna vinkel. När hon kom fram till "upptrampet" stannade vi och höll emot henne lite. Jag överdriver inte nu, men max 20-30cm gick hon över framåt, sen sökte hon sig åt sidan och tog upp spåret och fortsatte direkt. MIN TÖS:) Så redig:) Slutet med det längre uppehållet gav dock även idag lite för hög fart, men gud va nöjd ja va med henne :) woohoo:)

Sen var det dags för lunch och massa hej då, packning och några som ville fick testa på påbörjan till skydds träning. Sen var det dags att styra bilen hemåt. Gör skoj och bra läger, men gör gott att få komma hem igen!

/Ina och dogsen

Inga kommentarer: