Besökare

måndag 17 mars 2008

Växlande väder!!

Under veckan som varit har jag å Mindi varit valp vakter! Mindi har skött sig jätte bra. Har tagit det lugnt när jag "stängt" in mig med den lilla och när de träffats har hon varit försiktig, fast det kommer en tass här å där=) För övrigt är den lilla mycket mycket söt. Hon jagar gärna, griper å bär leksaker å framför allt.. Dödar dem=)

Igår(söndag) var det en härlig vårdag. Jag, Mindi, Michaela, Nota å Ebba var ute i ca 2,5h. Blandat med skog å grusväg/väg.



Sen blev det väl förtjänt paus på soffan*snark* och sedan visade Mindi "klossen" för Nota. Å Nota var jätte duktig. Nu gäller det att Nota drar riktigt ordentligt i mattes byxor*ler*
På kvällen träffade Mindi sin kompis Fingol. Å givetvis Barras! De röjde runt på en äng tills de vart helt slut!
Idag däremot när klockan ringde 06.00 och man kliver upp för att snozza får man sig en chock. Över 1dm snö*tappa hakan* Vart tog våren vägen?
Säger som så många andra. Har det inte varit snö tidigare behöver den inte komma nu heller, men men.. Snön e rolig ändå!!
Framåt middag bar det av ut i skogen. Där träffade vi Camilla, Fingol å Barras.
Det var en kämpig runda vill jag säga. På sina ställen var snön mer än 30cm djup.
Barras, me de små korta benen, fick hoppa fram och utnyttjade gärna alla andras spår att gå i!

Fingol fick så mycke snö klumpar i sin päls att han hade det riktigt svårt att både gå, springa å överhuvudtaget ha koll på benen. Här gör han en härlig kullerbytta=)

Mindi kämpade frebilt för å få igång den annars så livliga afghanen, men litte förgäves. Men några vändor tog de allt!



Å så här vackra blev de efteråt. Inge roligt alls...



Väl hemkomna åkte jag å Camilla en snabbis till affären å köpte smörgåstårta. Skulle egentligen gjort smörgåstårta, men latheten kom fram=) Promenaden hade ju tagit betydligt längre tid än va det i vanliga fall gör, så det var ont om tid. Så smörgåstårta å choklad tårta inhandlades(smaskiga!) å åts upp efter vi hämtat pajken på jobbet för idag fyller han 26år! Grattis!!
Däremot.. Vårat kök var en pool. Å gott å väl vardagsrummet med. Fy vad all snö från hundarna gav massa vatten=) Det såg förjävligt ut=) Men nu e det torrt... Nästan överallt=)
Ina&Mindi

2 kommentarer:

Whippeten Nota sa...

Herrejesus så mycket snö det fastnade på dom! Att Fingol kan samla in så mycket snö är jag inte förvånad över men Mindi! Värsta snömonstret!
Å GRATTIS till Stefan på hans födelsedag! (lite sent men ändå :)
Klossen lovar vi att vi ska träna på, tänk va fräckt att få en whippet som har sån kontakt och är så noggrann i fria följet som Mindi, det hade varit fräsigt!
Å tack kära vännen för att du även denna dag sitter barnvakt, what would I do without you?
Håller tummarna för att det ska gå bra hos veterinären idag!
Pöss å kram

Anonym sa...

GLAD PÅSK !

Nåja gnäll lagom en pool eller ett grustag?

Jag har herre pool!

Ha en trevlig helg vännen

Vi får höras