Besökare

måndag 18 maj 2009

BIS på Östras RasSpecial!!!

Oj Oj vilken helg=)
Började i fredags med att jag fick sluta tidigare från jobbet och cykla hem till Mindi. Stund efteråt kom mamma, mormor och morfar. Snabb fika och sen bar det av mot Tibro och min syster Pernilla. Där blev det även lunch när vi hade plockat upp henne. Sen började den långa färden mot Södertälje och min bror Patrik. Väl i Södertälje släppte vi av Pernilla hos Patrik. Sen åkte vi vidare till Nynäshamn där vi skulle bo hos mormors bror Sven. Trevligt område och lagom stort för en person, men lite trångt för fyra plus en hund=) Men allt går! Det blev en tidig kväll, men vi alla sov jätte dåligt. Alldeles för varmt och ny plats!

Lördag morgon blev tidig. Åkte med mamma till Södertälje och hämtade Patrik och Pernilla och sen plockade vi upp mormor och morfar och begav oss mot Lövhagen för Östras Rasspecial. En mycket mycket trevlig och väl genomförd utställning. Stor eloge till alla de som höll i alla trådar!!
Allt började i vanlig ordning med valpar och vinnande valp blev Chefka´s Extra Ordinary Girl. Grattis! Sen fortsatte det vidare till hanarna. Certet togs av Chefkas Way to go och Bästa hane blev Mytologins Mjölner IV som även blev BIM. Grattis!!
Sen var det tikarnas tur och där gick certet till Chefka´s Anytime Baby som då även blev CHAMPION. Grattis!!
Bästa tik och BIS blev ingen mindre än MIN ÄLSKADE KIKKA*tjoho* Helt makalöst!! Super skoj!!!

Väntar på kort från mamma från BIR/BIM men insåg bedrövelsen idag att det finns inget kort med BIR/Domare/BIM. Mycket tråkigt. Tanken slog mig inte alls på plats och tydligen ingen annans heller. Tråkigt men sant....
Mindi fick en jätte fin buckla med rosett, en papperspåse med flera olika påsar med smaskiga godisar från olivers petfood(JÄTTE uppskattat från den fyrbenta*ler*), en stål termos och en fin resväska!
En super bra genomförd utställning! Gott väder, trevligt folk och bra funktionärer som skötte allt!!!
Min egna fotograf för dagen blev Patrik och det tackar vi för!!! En blandad kompott av bilder avslutar vi med!!


Den som sover skall väckas*ler*









Ha en fortsatt bra måndag!
Ina&Mindi

4 kommentarer:

Vessla sa...

Supergrattis till er! Vad glad jag blev när jag lästa om eran helg och utställningen. Underbart! Hon är ju jäkligt fin, så det är ju inte så konstigt att priserna ramlar in. Förresten, har du tänkt att åka upp på RM?
Kramisar i massor!
Pia, Björn och Vessla

Vessla sa...

Känner man inte alltid så. Att man vill ut och spåra oftare, men att det tyvärr alldeles för sällan blir av. Vi hade inte spårat på flera månaders tid. Dels så har tjejen inte varit särskilt intresserad och då blir man själv mindre motiverad. Och jodå, vi har planerat att åka på RM. Ska bli riktigt skoj! Har du bokat in dig på något boende än?
KRAMISAR!

Anonym sa...

GRATTIS till dig och vackra Mindi!!!!
Låter som en trevlig utställning, tom ordning på grejorna:)

Kram från oss, Lin o Ia

Whippeten Nota sa...

Så fina kort på snyggingen Mindi!!! Stort grattis till er vännen!