Besökare

måndag 24 november 2008

Måndagsträning!

Idag åkte vi upp till klubben igen. Fy sjutton va kallt det var, plus att det snöa!
Även Cissi med härliga Budda var med idag. Cissi skulle jobba så vi började med Budda. Inte mycket man kan göra med en sådan liten krabat så det blev lite inkallning och "klick för allt"=)


Idag hade Ela med sig Vågisen. Idag var hon mycke fräckare uppe på klubben än hon vart de senaste gångerna. Mognat? Att hon var själv med matte? Vem vet, men bra gick det hela dagen=)
Så här kallt är det!
Fingertarget´Gud vet vad*skratt*
Fin fin kontakt!
Fin fint tjejer!
Whippet kan osså=)
Tasstarget var dagens fräckaste.
Gud va ja skratta åt henne=)
Tränade även apportering med spårpinne!
Och givetvis blev det massa lek(och korv*ler*)



Funderar på om Ela verkligen har bevisat idag att hon är tjej.. Ja tror nog inte det. Vi fick nämligen besök av Karin med labbarna samtidigt och tydligen kunde inte Ela ta kort och prata samtidigt*asg* Hon hann med några kort på våran apportering iaf=) *skoja gumman*

Vi tränade även framförgåendet. Fungera helt OK. Något disträ/velig kändes hon som, men flera lyckade!
Sen körde vi även hindret där vi upptäckte något nytt idag. En STOR dragning åt höger efter hindret så hon satt mega snett. Tog till tasstargeten några gånger och testade snabbt utan den, men fick inget bättre resultat. Får nog fortsätta med targeten lite till för så snett som hon satt har hon aldrig suttit förut plus att hon inte tar hindret på tillbaka vägen då! Jaja.. Alltid skall det vara något=)
Imorgon blir det träning med Marika och Tina. Alltid lika intressant! Är även ledig imorgon. Himla gott. Skall väll få till någon nytta här hemma osså, men det e mega segt=)
Ha en fortsatt bra måndag!
Ina&Mindi

1 kommentar:

Whippeten Nota sa...

hehe antagligen kunde jag inte prata och ta kort samtidigt för jag glömde av att luta på huvudet så hjärn halvorna fick kontakt =)Eller så var det för att det var så kallt? Jaja hihi så går det ibland! Tackar för att du tog så fina kort på oss iaf ;) det var modigt av oss att träna i detta jävla väder idag! Kramar