Besökare

onsdag 19 maj 2010

19 Maj

I måndags efter veterinär besöket för Mindi blev det en kort en sväng på stan, jag och Dixi. Det var folk, bussar, skrammel vagnar m.m. och Dixi skötte sig fin fint och var nyfiken på mycket.
Efteråt blev det lite ensamhets träning när sömnen smög sig på så jag och Mindi fick oss en skogsrunda.
På eftermiddagen blev det en sväng på grusplanen här hemma. Dixi fick träna stå, sitt,ligg och leka. Mindi fick fritt följ pet träning:P
På kvällen kom Budda hit för att sova hos oss. Alla vovvarna fungerar fin fint ihop, men såg ännu en ny sida hos Mindi. En överbeskyddande sida som jag fick styra upp ist:P
Budda och Dixi lekte fint ihop tills det blev helt stolligt. Då var det ligg kommando på Budda och Dixi i famnen i fast grepp tills hon slappna av och då somna hon på stört båda gångerna. Övertrött liten dam=)
Budda slappna av fint under kvällen, men på natten ansåg nog han att här kunde man inte sova. Vankade, skällde på tidningsbudet, försökte leka med Dixi som bytte sov plats m.m. Till på köpet hade jag en allergi attack så jag vakna massa gånger pga det med så det blev inte mycket sömn den natten.

Igår var vi på råhagen tillsammans med Cissi och Patricia. Det började med strålande väder, men övergick till smått regn. Dixi fick sig sitt första, korta person spår med sin mat i slutet. Lungt, noggrant och med intresse. Lovande för framtiden=)
Mindi fick träna på stå som inte finns längre:( Dumma Ingela som inte fortsatt träna det perfekta stå som vi hade förra året. Å detta gör vi för rutan och för kommande inkallning med ställande=)
Det blev även ruta-träning. Gick ganska bra faktiskt. Men sicket traggel moment det är:P

Dixi har börjat små skälla mot folk och hundar på avstånd. Jätte fräck tror hon att hon är:P
Igår kväll när vi var hos veterinären för vaccination på lill fröken strosa hon runt i vänt rummet och hälsa på lite personal, fodersäckar m.m. Sen kom stora rottweiler pojken ut till väntrummet. Hon tittade länge på honom och han vädra efter henne och sen starta skällandet*ler* 57kg rottis hade hon lätt tatt*asg*
Väl inne hos veterinären skötte hon sig jätte bra. Seg hud hade hon så litte fippel blev det, men hon fick käka korv och inte ett ljud gav hon ifrån sig.

Idag blev det en tidig morgon.
Idag skall vi få besök av folksam som skall prata pension. Det ni*haha*
Sen skall det bli en tripp till Stenungsund till Patricia och vovvarna. En sväng på stan kanske=)

Ha en bra onsdag
Ina, Mindi och Dixi

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är så trevligt att du har börjat blogga igen.Så vi kan följa Mindi och Dixi.Kram Mamma