Besökare

tisdag 24 maj 2011

Tisdag 24:e Maj

DE TRE FÖRSTA DYGNEN MED PIPAS ;)


I fredags em/kväll flyttade alltså familjens tredje hund hem. Nota´s Crew Bad Moon Raising "Idra"
Den långa vandringen hem gick mycket bra. En hel del stret pga halsband, men annars ett fint följe ;)
Hon var lugn och.. passiv :p när de andra hundarna sa hej. Ingen mat ville hon ha och pep gjorde hon ;)
Då detta är husse Stefans vavva blev det lite galet då han även ställer upp för vänner i ur och skur. Så Stefan fick åka iväg ett antal timmar senare på kvällen/natten, men det gick allt fint ändå.
En tur alla ihop blev det och det gick väldigt bra. Idra skutta efter pälsiga svansar, Dixi ville leka och Mindi ville inte veta av henne och givetvis var det Mindi hon ville följa hela tiden. Inne som ute :P
Natten flöt på bra. Hade det väldigt mysigt när vi la oss då man hade en halskrage som värmde :)
När Stefan kom mitt i natten tog han ut vavvan och sen sov vi till ungefär 06.00.
Efter lite morgon rastning och frukost(men inget för Idra enligt henne själv) såg det ut så här när vi satte oss vid bordet.

Idra hitta en mysig, pälsig sovplats. Där sov hon gott:)
Husse som då bara fått fyra timmars sömn kröp ner med Idra i sängen igen efter frukost. Jag och töserna skulle till skogen och hålla i spårning för "min" kurs. Vilket gick väldans bra för övrigt:)



Fram på lördag kväll kom den riktiga Idra fram. En äkta tuffing. Hon drog upp Dixi till lek gång på gång på gång och tillslut orka ja inte styra dem längre utan lät dem hållas och de lekte jätte fint och hade jätte roligt:)



Kamp/"dödande" av leksaker blir det ihop med. Dixi håller knappt och Idra kämpar för glatta livet*hehe*

Fräsiga Idra


Idra kampar som sagt en hel del och dödar leksaker hej vilt. Finns det inte en leksak eller Dixi till hands får man ta bädden :)




I söndags var det upp tidigt igen efter en mycket bra natt. Det var nämligen middag hos farmor och farfar bokat. De stora fick stanna hemma för denna gång och Idra fick åka med. Pipas var framme i bilen tills hon somna. Vilket gick väldigt fort.
Idra charmade som tänkt väldigt väl:) Trots lite olyckor inne:p
En tid för hemfärd var planerad för att hinna med spårträning på klubben med Mindi, men tiden går fort när man har trevligt så den missa vi helt. Men det gör inget det heller. Mycket trevlig dag hade vi och det var länge sen jag träffa dem och pinsamt nog är det första gången Stefan är med hos dem ;)

Igår traska vi den låååånga vägen till fotbollsplanen bakom husen. Husses högst prio är inkallning. Så det skulle vi göra litte. Han behöver ju tips och litte spark i *pip* ;)

Nu är det inget stretande i kopplet pga halsbandet längre. Nu är det full fart :) Å benen de rör sig i hög fart vill ja lova:)


Inkallning blev det med kycklingkorv, kel och lek. Det uppskattades av fröken fräs:)






Räcker hon redan ut tungan åt husse????


Några vändor tog även emot mig och kameran och det var några roliga kort man fick:)

Sicka öron*tihi*


/Ina and The Dogs

Inga kommentarer: