Besökare

måndag 8 februari 2010

Dagarna går och går och någon skymt av någon vår.. Nä, det finns det inte.

Försöker få till det med videoklipp. Vill kunna visa i film också. Men det går inte att skicka upp här i bloggen så jag länkar till youtube ist.
http://www.youtube.com/watch?v=Ki5lQzTdmZM
Dock är denna filmen väldigt mörk. Man får lära sig av sina misstag=)

I veckan som gått har det blivit mycket jobb med vårens kurser på råhagen, kommande instruktörs utbildning, årsmötet och allt som skall fixas i utbildningssektorn. Telefonen går stundvis varm, men tack gode gud för internet. Hur gjorde man innan??*haha*

Ett organiserat träningspass på skottad parkering har det blivit tillsammans med Cissi och Budda. Mycket trevligt och det var toppen att vara där. Dock är det ju bara kvälls tid som gäller då men det är ju upplyst med så=)
Det blev linförighet som gick väldans bra. Ngt vid i första helt om marsch, men det var det enda faktiskt.
Inkallningen, gjorde bara en, gick helt ok. Cissi som stod och såg farten från andra hållet sa precis det jag upplever. Efter halva sträckan så ändras hennes galopp mönster. Hon bryter inte till saktare eller så, men det är inte samma hela vägen. Sen bryter hon ju av strax innan mig och har dessutom börjat med sin båge igen=( Men men. Vi fick bort det förut så det får vi igen! Skall dessutom fokusera lite mer på belöning för fart. Tydligen har vi inte tagit det längre än halva sträckor*haha*
Framförgåendet gick också helt OK. Det var ju väggar runt om och Mindi har alltid haft svårt att gå rakt emot t.ex. en vägg, en hund.. "Något som stör"
Första "före" tveka hon på och vi hoppa glatt tillbaka till vår start. Andra "före" gick hon ut fin fint och stannade jätte bra och följde fint fot tills precis innan väggen då hon hamna ngt bakom.
Sen körde vi kedja 1 som gick klockrent direkt=)
Ihopsättningen senare gick dock inte. Då gjorde hon både det ena och det andra*haha*
Läggande under gång var super. Den sitter där den sitter. Eller skall det bli snabbare kanske?=)

Igår var Patricia här och visade mig hur man arbetar med PS för att få till en ny hemside framsida. Gör fräckt och jätte spännande. Skall bli jätte kul och grejja, men det är tur att jag har flera veckor på mig innan den måste vara klar*hehe*
Nu återstår det bara att lära sig hur man får in filmer också*ler*

Idag har vi Budda här hemma hos oss. Barnslig pojk det där*haha* I eftermiddag kommer Cissi och hämtar honom och ikväll skall vi satsa på att besöka parkeringen igen=)

Stefan har trappat sig uppåt på jobbet och blir från och med måndag nästa vecka tjänsteman. Försökte få igenom att jag skulle bli hemma fru nu då, men icke*haha* Är jätte glad för hans skull då han verkligen ville detta. Grattis älskade!!!

Nä, nu får det vara nog.
Ha en fortsatt bra måndag
Ina&Mindi

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Stefan till det nya jobbet.
Kram Svärmor

Tina/Rosso sa...

Du passar som hand i hansken i utbildningssektorn, ni gör ett toppenjobb där allihop.

Du hemmafru..hur hade det sett ut. Tror inte du passar i papilotter!!!!!
Gratta gubben.
Fint kryp ni har.

Anonym sa...

Ge brorsan en jättepuss o kram:). Kul!!

Anonym sa...

Jag är avundsjuk...allt går bara åt pipan för oss :(
Ia har ont nu, måste vara för att alla mediciner går ur kroppen...
Ledvätskeprovet kan tydligen orsaka smärta efteråt sa de, fick ju ringa o fråga för ingen har ringt tillbaka när jag bad.
Lin