Besökare

söndag 28 februari 2010

28 Februari

Igår blev det en tripp till Vara tillsammans med Michaela och hälsa på Pernilla(http://camyrra.blogg.se/) och hennes första whippetkull. Fem små söta bappisar sprang runt i hennes kök. Valpar är verkligen underbara=)
Här kommer litte kort som visar våran trevliga eftermiddag!

Kamerabandet var väldigt roligt=)
Detta tror jag är Takida

Kampa gjorde de gärna
När man är trött lägger man sig bakom mamsen



Gosa med mamsen Millie
Duktiga mamma Millie



Direkt efteråt bar det iväg till Sjuntorp och hem till Marina. Tacoskväll med Marina, Jessica och Patricia var inbokad. Super trevligt verkligen! Patricia var tyvärr inte helt frisk, men orkade komma en stund ändå och det uppskattar vi!
Marina har det verkligen jätte fint hemma hos sig. Väldigt väl städat dessutom=) Sådant imponerar mig alltid!
Värden fick ett litet paket av mig i form av två små godis påsar till vovvarna. Ipzy var även med denna kväll och hon fick också vara med och dela på godiset.

Söta Moa

Tacos blev det som smakade mycket bra och det blev dessutom efterrätt som Marina ordnat. Maffigt sa hon att det var med det slank allt ner alltihopa, men mätt var man allt sen=)
Tack vänner för en super trevlig kväll! Hoppas det blir snart igen=)
Idag har vi varit nere i garaget. Michaela hade beställt solarplexus till sin bil som jag hjälpte henne med. Gick väldans bra tycker jag=)
Sen tog vi oss upp till Kurveröd för en promenad med dogsen och sicken promenad det bidde*haha* Planen var stor, men vägen blev inte lång. FY för så djup tung snö*skratt*
Höga benlyft har vi gjort så det räcker för hela året och magen har allt fått jobba en hel del den med på grund av allt skratt. En trevlig promenad blev det iaf och hundarna fick jobbat en hel del i snön=)
Sen lagade Michaela mat till oss idag igen. Mycket uppskattat. Idag blev det hennes goda soppa och även idag var den jätte mumsig så man åt för mycket som vanligt. Sen blev det en stund i soffan tjötandes om allt och inget, framför allt som komma skall i vår.
Nu har hon åkt hem och jag har tänkt att sätta mig med HUS pärmen för att försöka uppdatera den. Senaste uppdateringen var 2001*skratt*
Imorgon är det möte på förmiddagen och sen jobb på kvällen så imorgon händer det inte mycket skojsigt.
Ha en fortsatt bra söndag
Ina&Mindi

Inga kommentarer: