Besökare

måndag 22 september 2008

Idag är jag flitig=)

Först å främst för att det blir två uppdateringar, men framför allt för att jag å Ela har varit ute och spårat i flera timmar*haha* Nä, inte hela tiden men vi lämna Uddevalla kl tolv och var klara halv fem. Det ni.. Nu skall ni få höra!!

Vi började med att lägga ut var sitt blodspår uppe på skogsvallen i Dingle. Sen åkte vi till en stor äng vi spanat in och där la vi var sitt appell spår. Under tiden de låg till sig åt vi våra inköpta baguetter som var jätte smaskiga. Å solen sken riktigt gott på oss!!
Sen fick Nota starta! Hon är inte van vid att spåra på äng och är mycket flitigare i skogen så efter ett blandat resultat idag blev beslutet att säkra henne mer på spår i skogen och försöka hitta ställen där man kan gå ur skogen ut på äng och in igen t.ex.

Spårpinne
Spårning
Slut apporten!
Jätte duktiga var de!!
Sen var det Mindis tur. Hon gjorde dagens jobb mycket bra. Var "het på gröten" hela vägen fram till spåret=)
Spårstarten
Första pinnen
Spårningen
Andra pinnen
och slutet!!!
Jätte duktig var min kikka! Mycket mycket nöjd!
Sen bar det upp till skogen igen. Vi detta laget hade blodspåren legat närmre tre timmar. Mycket bra! Skogs spåret gick lika bra det! Snurra en del på ett ställe, men tror det var för att jag fick hoppa över liten bäck, men vad vet ja?=) Men hon löste det själv och tog sig till slutet!
Mega duktig tjej idag!! Super nöjd!
Sen var hon mycket behagligt trött, men det blev nästan två timmars paus och sen rasta vi hundarna innan det bar av hem igen!!
Våga gick även hon sitt blodspår med MVG som resultat! Lite störning från hästar, men kika bara litte å återgick till det hon höll på med sen! Mycket bra jobbat!

Älska soliga höstdagar
Våga och Mindi full igång

Bästa kortet idag*asg*
Synd att öronen kapades!

Ela å hennes tjejer
Kommande parningstiken Nota=)
"Lola"
Tack Ela för en toppen dag! Jag är hel nöjd och jag tror allt Mindi e det med. Fick mat när vi kom hem och har sovit sen dess=)
God natt vänner
Ina&Mindi



3 kommentarer:

Whippeten Nota sa...

Tack själv gumman för en toppendag!
Å jädrar vad du har varit duktig på att uppdatera! Stort *GRATTIS* till att du är färdigutbildad till ringsekreterare! WELL DONE!
Nu är MY NAME IS EARL *hihi*
Hörs senare!
Kramizar!

Vessla sa...

Hej, om jag ändå kunde förklara hur man gör för att få ett sådant album. Jag började med att ladda hem programmet picassa webbalbum från google. Sen fick man lägga upp bilderna på picassa och fixa en massa konstiga inställningar som jag fattade nada av :o( Sen får man gå in och lägga till en gadget på sidan och välja bildshow. Och sen helt plötsligt efter flera timmars slit så funkade det.

Det är ett bra och tänkvärt tips du kommer med angående apporten. Vårt problem inför framtiden misstänker jag kommer att vara att få Vessla att komma in med apporten om hon börjar tycka att den är för kul. Då kommer hon nämnligen garanterat börja rejsa med den runt planen. Men vi ska nog snart börja med lite mer aktivitet i samband med apporten. Typ springa baklänges med henne framför springande.

Härliga uppdateringar du har gjort på sista tiden. Underbara bilder! Har du fått ditt nya objektiv?
KRAMISAR!

Vessla sa...

Riktigt så långt har vi inte kommit än att vi har börjat länka olika delar av apporteringen, utan vi tränar bara på de olika delarna än så länge. Tidigare när vi körde blev Vessla grinig så fort hon gjorde fel och verkade tycka att just apportering var riktigt tråkigt. Om hon började tugga plockade vi ifrån henne apporten utan belöning och då ville hon inte ta den igen, för man fick ju inte göra som man själv vill med den... typ. Nu verkar det funka bättre igen, men vi försöker vara duktiga och bara köra några få repetitioner av varje liten del, så att hon inte ska hinna göra några misstag och tröttna igen. Så nu är det tubost som gäller när vi tränar apporten. ;o)