Besökare

onsdag 17 december 2008

Dagarna bara flyger iväg...

Jobbet kallar på en varje dag och Mindi behöver sitt varje dag. Fast enligt henne har hon nog fått alldeles för lite*tihi*

Det har blivit lite uppletande som gick sisådär... Platsen var inte helt snäll(troligtvis) plus att det var endast handsken som fungera. Tennisbollen gick bara inte.. Ingen doft lr vad??

Vi har varit på, enligt Mindi, ett andra MH=)
Tomtestigen heter det. I mörker gick man tipspromenad med både ljus stationer, prydnads tomtar och riktiga tomtar. Litte läskigt ibland tyckte Mindi men mycket nyfiken och helt tyst=) Men hon var bra nöjd när vi var klara. Rundan var på 2,5km så det tog sin lilla tid då jag även hjälpte en av våra killar runt som tyckte det var svårt med kuperat i mörkret!

Annars så har det blivit lång promenader med litte träning in i mellan.
Idag var vi på herrestadfjället och tog fem kilometers rundan. Innan vi starta körde vi lite ingångar, inkallningar och framförgående. Ingångarna är raka 99% nu och glappet mellan oss minskar succesivt=)
Framförgåendet gick super idag. Härligt med resultat!!

Vi har även suttit i valplådan! De har blivit jätte roliga nu. Biter, busar, "går" m.m. Skit roligt!!
Ikväll skall jag hjälpa Ela en snabbis med kloklippning, avmaskning och fotografering sen skall det bli mys pys med pajken här hemma!!

Inga bilder blir det för kameran e inhyrd hos Ela=) Men imorgon skall den med sin ägare till Västerlanda på hoffe träning! Det ser vi mycket fram imot!

Nu skall jag förbereda potatisgratängen för ikväll!
Ha en fortsatt bra onsdag(Bara en vecka kvar nu....*tihi*)
Ina&Mindi

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej.
Vad är det bara en vecka till???
Nyfiken.
Tina