Besökare

söndag 13 januari 2008

Whippet pajkar i familjen!!

Igår kväll kom Pernillas tre whippet pajkar hit. Underbara=) Stefan som inte kunde tänka sig rasen hade helt vänt efter.. tja.. en halvtimme=) Var tom med ute på kvälls promisen! Inte illa!
Lite körigt med fyra koppel, men det funkar!
Idag har jag och Michaela gått i skogen med alla sex hundarna. Pajkarna fick vara lösa en kort sväng en i taget. För feg att låta dem springa som sin egen. Men de höll sig tätt till Nota så det va då inga problem. Det var litte av en pärs av att gå med dem kopplade sen för de ville ju med springa, men mot slutet skötte det sig fint. Michaela tog över hård jobbet*ler*

Igår gjorde Mindi inträdesprov till bevakningshund uppe på Uddevallas brukshund klubb. www.uddevallabhk.com - där finns det bilder att se!
Hela gruppen på 8-9 hundar blev godkända så på söndag kl tio kör träningen igång. Får nog hoppa över tanken på räddningshund. För mycke i resterande livet som inte riktigt passar med det just nu. En dag kanske. Och då med annan hund. Mindi hade nog gärna jobbat för att hitta människor, men sen e hon ju litte av en fegis oxå..hehe!!
Det skall bli spännande i vilket fall! Hoppas bara det skall fungera med jobbtider m.m.
Just nu önskar jag att jag var timanställd igen. Känns som om det e så många dagar jag vill planera in saker och det kunde man ju lätt göra förut. Skönt med schema med, men man blir litte mera låst! Aja.. dags å inse vuxen livets vardag... typ=/

Ännu en hel ledig vecka väntar en. På gott å ont! Måste få saker gjort här hemma mer denna vecka. Blir så lat=)

Får se om jag och Mindi kan träna litte i köket ikväll. För vädret ute suger!!

Ina&Mindi

1 kommentar:

Whippe sa...

Ingela!!!!!! Mindi!!!! (ropar)
Har Ni överlevt whippet tiden??

Kram