Besökare

söndag 1 november 2009

Lars Winnerbäck (:

Onsdagen blev det både hundgodis och besök hos Michaela. Precis enligt planerna. Godiset var uppskattat av både Mindi och Ela's vovvar! Denna gång blev det på nötfärs efter Lin's recept. Super enkelt verkligen!
I Norra Björke blev en sväng med hundarna. Sen mumsig lunch inomhus och lite allmänbildande TV om vargar, sjöleopardslejon m.m.
Sen tog vi oss en lång sväng med hundarna. Två timmar blev det och mot slutet var vi nog litte sega för oj så flamsigt det bidde*haha* Super trevlig dag med underbara vänner!

Torsdagen blev det Kurveröd för hela slanten. På eftermiddagen bar det iväg till jobbet för ett dygns pass. Ibland mer segt än annars. Kvällen blev rörig och fredagen fortsatte rörig och stressig, men det goda i det hela var att min 855:a blev såld!

På eftermiddagen kom älskade Em hit och vi tog en sväng till torp innan hjulen rulla ner mot Göteborg och lisebergshallen där vi äntligen skulle se Lars Winnerbäck. Först blev det lite mat i magen och lite stå i kö, men det var faktiskt inte så farligt.
Väl inne insåg vi att bättre platser kunde vi inte fått. Första raden på läktarn rakt framför scenen och dessutom mitt i mitten så vi hade honom precis framför oss*ler*
Förbandet hette Anders Grega och var faktiskt riktigt bra. Väl hemma sökte jag på dem på youtube och det fanns inte mycke, men en låt som de spela under kvällen hade de musik video till som visa sig var inspelad i Kungshamn med en känd människa(för Stefan) där ute som körde båten. Det ni*hehe*






Sen kom då höjdpunkten. Spelningen började på riktigt. GUD så bra det var. Lasse är då verkligen varken dyster, tråkig eller tvär! Han är en höjdare på att sjunga, spela och skriva. Ingen skillnad live mot skiva(nästan bättre live faktiskt!)
Svårt att ta kort där inne, men några blev det allt.








Leende(:
Grym gitarist



GRYM sångerska

Sicken kväll vi hade. Lyriska var vi! Han spela näst intill alla från nya skiva, men även flera gamla godingar. Helt super verkligen! Hade velat, som Em sa, hört lite Fröken Svår med, men man kan inte få allt(:
Väl hemma fortsatte vi snacka litte och sen blev det sängen
Lördag morgon tog jag och Mindi och traska till Konsum för färskt bröd till frukost.
Den åt vi gemensamt innan Em fick fara till tåget. Hon skulle vidare på äventyr och jag hoppas det var så bra det kunde bli! Men jag vet att det inte slår fredagen*hehe*
Själv åkte vi till goda vänner på kvällen. Jätte trevligt och mysigt!
Idag har Michaela varit här och hälsat på. Vi tog en härlig sväng i skogen med hundarna.
Sen blev det middag här och sen en sväng till garaget där hon bytte till vinterdäck.
Tidigare idag blev det även lite läx träning som det även blivit nu precis för en stund sen.
Denna tass target ställer till det verkligen!
Men snurra, stå, sitt och backa kan hon faktiskt varva väldigt bra nu. På torsdag smäller det*hehe* Skall bli kul kul!
Imorgon är det jobb som gäller igen. Som vanligt säg...
Men vi får hoppas veckan bjuder på spännande saker!
Ha en fortsatt trevlig söndag
Ina&Mindi

1 kommentar:

Lina sa...

Kul att du tyckte om din & Emelies lilla äventyr :) Sånt lever man på ett bra tag=) Pussss