Besökare

måndag 30 november 2009

We made it!

Ingen kennelhosta på kikkan blev det och gott är det. Jag tror SVA vet vad de pratar om och de säger att, beroende på vilken variant av kennelhosta det är, att senast 10 dagar efter smitto tillfälle utbryter sjukdomen och nu har vi hållt oss undan i 12 dagar så nu tror jag på att Mindi klara sig! Å gott var det! Hemskt tråkigt med alla hundar som blivit sjuka, men det är bara att hoppas att alla håller sina hundar undan offentliga grupper och klubbar om de visat någon hosta.
Det som inte står med på SVA är hur länge efteråt man skall hålla sig undan, men vad vi fått lära oss och som känns väldigt realistiskt är en vecka efter sista hostningen.
Annars går ju allt runt och runt igen. En nyhet för mig som SVA upplyste var att den bakteriella varianten KAN vara smittbärande upp till fyra månader och eftersom ingen testar sina hundar när de får kennelhosta vet man ju aldrig om det är virus eller bakteriell. Så det är inte konstigt att detta uppkommer år efter år. Men men.. Nog om tråkigheter!

Idag blev det alltså då en promenad tillsammans med Cissi och Budda. Budda har återhämtat sig och hade en sprudlande energi idag, som alltid*haha* Mindi var med på noterna efter en väldigt lugn och ganska tråkig helg för hennes del faktiskt.
Imorgon blir det en sväng till klubben för träning. Det var länge sen! Skärpning!!*ler*

Veckan som gått har regnat bort typ. Jobb, promenader och lugnet hemma typ.
I fredags var det återträff på Dingle! Det var super najs att träffa alla som man så sällan träffar! Hoppas några kort dimper ner i mailen snart osså(CARRO eller EM*blink*)
Emelie följde med hem på natten och snälla Michaela var den som höll i ratten!
På lördagen blev det frukost på kaktus och på eftermiddagen fick jag trampa till jobbet.
Igår pyntades det med flera nya grejer och några gamla. Jätte mysigt blev det! God mat och mys framför tven blev det med älskade!
Jobb i em tills nio imorgon och sen bara torsdag kväll, men det skall handlas doppresent, nya kläder, julbord på riverside på fredag och julbord på klubben på lördag och dop på söndag. Full rulle som vanligt! Men Ela kanske tittar hit redan på fredag och det hade vart himlans skoj=)
Ha en fortsatt bra måndag!
Ina&Mindi

Inga kommentarer: