Besökare

tisdag 6 maj 2008

"Tävling"

Det blev träff med Camilla nere i stan. Fikade å njöt, fast solen försvann alldeles för fort. Sen körde vi ner dem till veterinärstationen. Mindi behövde mat.
Inget fel på Barras som tur var! Nu e de tillbaka i Ed, men snart snart e de här igen=)

"Tävlingen" igår på kursen gick sketa bra! å lite dåligt...*hehe*
Allt utfördes precis som på tävling. Inkallning av varje ekipage, började med platsen. Hon började med att lägga sig på sidan med hakan uppe. Jag gick och hon la ner hakan. Efter halva tiden rätta hon till röven och precis på 2min så reser hon sig å går två meter fram. Men GUD....
La om henne och gick ifrån i 10sek och tillbaka. Fick använda stanna för hon var på väg att sätta sig upp innan hon fick!

Vi var nr3 av fyra. Innan hade jag visat Mindi det smaskiga som fanns i bilen-Kattmat=)
In på planen kom vi. Relativt bra!
Tandvisning: Jätte bra! Satt lugnt och stilla kvar!
Linförighet: Bra, men hon hamnar snett när det e helt om så det får vi träna på, men det kompenserades med att hon gjorde sketa snygg vänster om marsch. Inte en tendens till sättande=)
Läggande under gång: Tror hon räkna med inkallning här för först följde hon inte ens med på fot *ler* Gjorde halvhalt och hon la sig och låg kvar och satte sig först på kommando! Sketa bra!
Inkallning: Klockrent! Bra fart och in i position! Hon är väldans säker på inkallnings ordet. Det rycker i hennes när de ropar kommendera, men reser sig INTE. Får passa mig så hon inte börjar med det bara=)
Ställande under gång: Stannade inte på första kommandot, någon avsaktning, men fick lägga till ett till kommando. Å givetvis satte hon sig inte på sitt sen*gah*
Apportering: Tog den sekunden efter Tina sagt kommendera. Höll den dåligt, men helt godkänt.
Hindret: Ja vad skall man säga. Hon var lite disträ när vi gick ner till hindret. Satte henne, gick runt å kommenderade å hon springer runt. Två ggr på raken. Precis som sist vi träna hindret där uppe. *GAH* Körde någon frivillig, rättade till avståndet bättre å a.. Ja, vi avsluta ju med en lyckad så...

Sen sprang vi ut, ner till bilen å när vi närmade oss sprang Mindi före till "rätt" dörr och där fanns stor belöningen.
Under hela programmet belönade jag endast med mig. Så jag är jätte imponerad av henne! Va himla skönt å se att snart är det inga problem att gå igenom hela programmet på riktig tävling!
Vi har ju tid på oss med målmedveten träning! Allt går=)

Sen vill vi ge Michaela å Nota en stor guldstjärna!
Vilken skillnad! Som ni tränat! SKETA BRA!! *woohoo*

Om en stund bär det upp till klubben igen. Skall möta Karin å ändra om spåret inför söndag. Tänkte jag skulle träna litte hinder samtidigt=)
Och sen i em blir det att åka till jobbet!

Ha en härlig Tisdag
Ina&Mindi

1 kommentar:

Whippeten Nota sa...

Tänk att den redan är över... För min del hade kursen gärna fått fortsätta som ett lifetime projekt :)
Såå bra det gick för er igår! Hade det inte varit för strulet på hoppet så hade det nästan varit felfritt! Och extra skoj är ju att hon går så bra utan belöning!!!! FANtastiskt å så användbart! Ni kommer komma långt, helt säkert!
Hoppas spåret gått bra.
Å tack för guldstjärnan ;)
Kramar