Besökare

onsdag 4 januari 2012

Årets första agility träning!

Årets första onsdag är snart förbi. Den startade tidigt, 05,30, efter en natt på jobbet. Sista jobb timmarna flöt på och sen styrdes bilen hemåt.
Började med att rasta och utfodra The Dogs för att sen städa iordning bland all röra i bilen. Skall ju ha in fler än mig själv imorgon så det behövdes:)
Sen tog jag Dixi och Idra och styrde bilen mot Uddevalla för en tur runt Egon spåret tillsammans med Ela och whippetflikkorna och Matilda och hennes Melker. Myckte trevligt, men blött var det och hundarna stretade om vart annat efter de andra hundarna framför :P
En hel skolklass mötte vi, en joggare, flera promenerare och några hundar på avstånd. Hade som mål när jag flytta hit ut att ha inne Dixi i stan minst en gång i månaden vilket jag inte följt, men ingen av våran träning hade backat i utveckling. Möjligen lite lite på att skvallra snabbt bakåt på joggaren, men annars flöt allt på mycket fint och framför allt tyst. Trots att flera barn stannade(frågade om Idra var en tiger*haha*) och en äldre dam ställde sig precis framför Dixi när hon slöt upp bakom oss. Duktig tös:)

Något försenad, börjar bli en vana*hm*, körde vi biltjyv hem, kasta in hundarna, sa hej och hej då till S och kasta in Mindi tillsammans med belöningar i bilen och styrde kosan mot Velanda och deras inomhushall. Det stod agility på schemat:)

Maria var med med sin trevliga Kita.

Även Anneli var med med sina två vovvsingar, Chico och Yra. Hon arbetade även som godistant idag:)


Vi tränade allihopa på att få hundarna ifrån våran sida och gå på kroppsriktmärken ut på hinder "framför" oss. Det var med blandad kompott för oss alla, men framför allt vart det bra utvecklande träning. Härligt och träna med de som har så god inställning och tänker inlärning precis som en annan:)


Mindi var duktig tös. Så bra som hon klara inomhus hallen med de skramlande väggarna(det blåste även idag!) och alla föremål längs med väggarna har hon aldrig gjort. Vågade till och med gå och hämta köttbulle och boll precis vid väggarna plus under saker:) Garanterat för att hon finner agilityn mycket roligare än lydnaden som vi gjorde där sist hon tränades där!
De har dessutom satt upp speglar så det får nog bli lite Dixi träning där med:)


Nu är vi hemkomna och matte är frösen! Blir packning inför morgondagen och en dusch och en tidig säng gång i och med att man skall upp lika tidigt imorgon igen! Fast förstås för trevligare saker:)


Ha en fortsatt bra onsdag!
Ina

Inga kommentarer: