Besökare

lördag 7 januari 2012

Trettondags jul helgen

Ja då var det dags att städa ut julen igen då. Är jobb helg denna helgen men kom iväg en timme tidigare ifrån jobbet och har fått gjort mycket ikväll faktiskt! Allt utom julgranen är nu borta. Granen barrar lite, men kommer få stå kvar en vecka till för den är så fin:)
Innan städandet här inne tog fart tog ja de svarta på en 6 kilometare på "le-lången" tror jag det heter. Mörkt är det så pannlampan är på faktiskt:) Tack mamma:)

Idra var ju med på skogsrunda i torsdags och hur skoj det än är och hur bra än hundarna går ihop är det inge roligt när hon alltid, någonstans på kroppen, är mer eller mindre skadad när man kommer hem. Efter denna rundan var hon "flådd" på ena baktassen.

Igår vart det en underbar promenad i vintrig sol med Ela och whippettöserna runt Vindsvalan och då blödde hon igen. Samma sår tänkte jag och det var det garanterat men efter den promenaden upptäckte jag att hon även hade ett jack mellan två tår på samma tass. Jaja.. Allt läker!


Här är den ena bädden vi plockade med oss hem ifrån My dog och här under är den andra. Idra la beslag på den direkt och har sovit massor på den:)


Men är man snabb kan man få låna den in emellan, säger Dixi:)




Har tänkt träna några dagar i sträck här, men det blir inte av. Imorgon blir det inget heller för jag jobbar lååååångt pass.
Men på måndag är det dags att för första gången besöka Göteborgs Hundarena för privat träning för Mona K med mammsen och Eva-Lena. Skall bli skoj skoj!

Nu skall det nog ordnas lite mat för att sen ta en tidig kväll!
Ha en fortsatt bra lördag kväll allihopa!
/Ina

Inga kommentarer: